Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Εύκολο “καθάρισμα”! Μόνο δυο γκολ η Παρί στην Αμιάν [vids]

Εύκολο “καθάρισμα”! Μόνο δυο γκολ η Παρί στην Αμιάν [vids]

Περισσότεροι από 45.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο “Parc des Princes”, αποθέωσαν τον Νεϊμάρ και πανηγύρισαν τη νίκη της Παρί επί της Αμιάν (2-0), στην πρεμιέρα της ομάδας στην φετινή Ligue 1.

Η Αμιάν προσπάθησε να “χαλάσει” το “πάρτι” της Παρί με τη μαζική άμυνα της, αλλά η Παρί είναι πολύ δυνατή μπροστά και νίκησε ΜΟΝΟ με 2-0 μέσα στην έδρα της.

“Αποθέωση”! Κατάμεστο το “Parc des Princes” για τον Νεϊμάρ [vids]

Η Παρί είχε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή από τους φιλοξενούμενους, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ δεν της δόθηκε και καταφανέστατο πέναλτι, αφού ένας αμυνόμενος -στην προσπάθεια του να διώξει- έκανε χέρι, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ!

http://www.dailymotion.com/video/x5w09xk

Τελικά, ο Καβάνι ήταν αυτός που λίγο πριν το ημίχρονο κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα (1-0) και να.. σηκώσει τον Νεϊμάρ από το κάθισμα του για να πανηγυρίσει!

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ. Στο 59′ ακυρώθηκε λανθασμένα -ως οφσάιντ- το τέρμα που πέτυχε ο Ντι Μαρία, ενώ στο 75′ ο Καβάνι δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε της Αμιάν.

https://twitter.com/UnitedWorld22/status/893872778402836480

Το 2-0 όμως ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 81′. Η Παρί κινήθηκε γρήγορα, ο Βεράτι έκανε κάθετη στον Καβάνι, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Παστόρε, που απλά έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα,.

https://twitter.com/iBleeedFootball/status/893877800230367232

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις