Αθλητικά

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Φετινό ρεκόρ από τη Γναφάκη, αλλά έμεινε εκτός ημιτελικού στα 400 μέτρα με εμπόδια

Η Δήμητρα Γναφάκη “πάλεψε” για την είσοδό της στα ημιτελικά των 400 μέτρων με εμπόδια, αλλά αποκλείστηκε τελικά από τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου.

Με χρόνο 56.62, η Δήμητρα Γναφάκη έκανε φετινό προσωπικό ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των 400 μέτρων με εμπόδια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κετετάγη 16η στο σύνολο των προκριματικών και δεν πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα