Site icon NewsIT

Φαν ντερ Μέιντε: «Έκανα κοκαΐνη, έπινα αλκοόλ και έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα»

02.10.2024 | 17:42
Φαν ντερ Μέιντε: «Έκανα κοκαΐνη, έπινα αλκοόλ και έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα»

Andy Van Der Meyde, right, of the Netherlands, is fouled by Sweden's Alexander Ostlund during the Euro 2004 quarterfinal soccer match between Sweden and the Netherlands at the Algarve Stadium in Faro, Portugal, Saturday, June 26, 2004. (AP Photo/Frank Augstein) ** FOR EDITORIAL USE ONLY NO WIRELESS COMMERCIAL OR PROMOTIONAL LICENSING PERMITTED **

Ο Άντι φαν ντερ Μέιντε μιλάει στο βιβλίο του για την ξέφρενη ζωή του στα χρόνια που ζούσε στο Λίβερπουλ κι αγωνιζόταν στην Έβερτον.

Ο Άντι φαν ντερ Μέιντε, πρώην ποδοσφαιριστής των Άγιαξ, Ίντερ, Έβερτον και PSV Αϊντχόφεν, -μεταξύ άλλων-, 17 φορές διεθνής με την Ολλανδία, δημοσίευσε ένα βιβλίο στο οποίο μιλάει για τις περιπέτειες που πέρασε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, η οποία σημαδεύτηκε από πάρτι, ναρκωτικά και ποτό.

Στο «The Next Next Big Thing», ο 45χρονος Ολλανδός λέει ότι η Λίβερπουλ είναι μια επικίνδυνη πόλη:

«Έκανα κοκαΐνη, έπινα αλκοόλ και έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο. Η ζωή μου ήταν πάρτι. Η Λίβερπουλ είναι επικίνδυνη πόλη αν δεν ξέρεις πώς να ελέγχεις τον εαυτό σου. Κατάλαβα ότι η Λίβερπουλ επρόκειτο να με σκοτώσει, έπρεπε να φύγω», λέει ο πρώην εξτρέμ, ο οποίος έζησε στο Λίβερπουλ μεταξύ 2005 και 2009, όταν αγωνιζόταν στην Έβερτον, κάνοντας 24 εμφανίσεις σε 4 σεζόν.

Ο Φαν ντερ Μέιντε θυμάται επίσης ότι η σύντροφός του προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να τον ακολουθήσει επειδή υποψιαζόταν ότι την απατούσε:

«Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες με εμένα και τη νέα μου κοπέλα και μετά η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, “Πώς είναι η νέα σου κοπέλα…;”. Ήταν όμορφη, καταπληκτική. Μετά από μερικές ώρες πίνοντας, κατευθύνθηκα στο πλησιέστερο στριπτιτζάδικο Το να μεθύσω σε ένα στριπτιτζάδικο στο κέντρο του Λίβερπουλ δεν ήταν πολύ έξυπνο», έγραψε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version