Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

Φανούντο Πελίστρι: Το αντίο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό

Φανούντο Πελίστρι: Το αντίο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό
Φωτογραφία AP (© Paul Terry/Sportimage/Cal Sport Media)

Ο Φακούντο Πελίστρι είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό στην ευρωπαϊκή καριέρα του Φακούντο Πελίστρι και μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα (με δανεισμούς σε Αλαβές και Γρανάδα), ο Ουρουγουανός είπε το δικό του “αντίο” στους “κόκκινους διαβόλους”, όντας πια έτοιμος για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους” και μπορεί να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Λανς στα πλέι οφ του Conference League.

Η ανάρτηση του Πελίστρι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Αγαπητοί “Κόκκινοι”, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Ήταν ένα απίθανο ταξίδι, γεμάτο αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες που θα θυμάμαι για πάντα.

Η ακλόνητη υποστήριξή σας, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο, είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Εξελίχθηκα ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και αυτό έγινε χάρη σε εσάς.

Όπως λέτε, μια φορά “Κόκκινος”, για πάντα “Κόκκινος”. Η Μάντσεστερ θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι στην ομάδα και σε όλους σας τίποτα άλλο πέρα από τα καλύτερα για το μέλλον.

Με εκτίμηση, Φακούντο Πελίστρι».

Η πρώτη προπόνηση του Πελίστρι με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (22/08/24, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) τη Λανς στη Γαλλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις