Δευτέρα, 16 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 70-73: Ο Ντόρσεϊ «σκότωσε» την πρώην ομάδα του στο φιλικό της Κρήτης

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 70-73: Ο Ντόρσεϊ «σκότωσε» την πρώην ομάδα του στο φιλικό της Κρήτης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με ένα μεγάλο σουτ στο φινάλε, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ “καθάρισε” το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε και με τη νίκη 73-70, χάρισε στους Πειραιώτες το τρόπαιο στο φιλικό τουρνουά της Κρήτης.

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφθασε στην ανατροπή.

Ένα καλάθι του Βεζένκοφ όμως, έφερε το ματς στα ίσια και επέτρεψε στον Τάιλερ Ντόρσεϊ να “υπογράψει” την επικράτηση της ομάδας του Μπαρτζώκα, με ένα καθοριστικό τρίποντο.

Οι Πειραιώτες είχαν εκτός αποστολής τους ΜακΚίσικ, Φαλ και Μιλουτίνοφ, αλλά με τους Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ να πετυχαίνουν από 15 πόντους και τον Ράιτ να πραγματοποιεί μία ακόμη καλή εμφάνιση στα φιλικά, κατάφεραν να “λυγίσουν” και την τουρκική ομάδα. Έφθασαν έτσι στο 2/2 στην Κρήτη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, στο πρώτο δυνατό φιλικό τουρνουά της σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 34-29, 57-50, 70-73

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6, Γκος 2, Ράιτ 12(1), Λαρεντζάκης, Βιλντόσα 6(1), Βεζένκοβ 15(1), Παπανικολάου, Ντόρσεϊ 15(3), Πιτερς 7, Πετρούσεβ 8(2), Φουρνιε 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις