Αθλητικά

Final Four 2017 – Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης παρέλαβε το βραβείο του [vid]

Ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο για τη συμμετοχή του στην καλύτερη εφετινή πεντάδα της Euroleague, σε μια εκδήλωση που έγινε στο Ciragan Palace, δίπλα στο Βόσπορο.

Μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς βρέθηκαν οι Νάντο Ντε κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Έκπε Γιούντο (Φενέρμπαχτσε), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε) και Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μάλιστα, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2016-17 στη Euroleague.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου