Site icon NewsIT

Final Four Euroleague: Το μήνυμα του Σπανούλη στον Σλούκα! (ΦΩΤΟ)

16.05.2016 | 06:26
ΦΩΤΟ euroleague.net

ΦΩΤΟ euroleague.net

 Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό της Euroleague, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Φενέρμπαχτσε στην κατάκτηση του τίτλου.

 Ο Έλληνας γκαρντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Τούρκων  και ο Βασίλης Σπανούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram συνεχάρη τον 25χρονο άσο για την προσπάθεια του.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Congratulations Kostas and Fenerbahce. Who would want to be a referee?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vassilis Spanoulis (@spanoulis) στις

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: “Το ελληνικό μπάσκετ ζει πολύ μεγάλες στιγμές. Δυο πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού ήταν στον τελικό. Μπορούμε να κάνουμε και άλλα βήματα μπροστά.

Όλοι πίστευαν πως ήταν ένα χαμένο παιχνίδι. Ουδείς πίστευε ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο ματς. Καταφέραμε να προηγηθούμε με δυο πόντους λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια. Η λεπτομέρεια και η τύχη έπαιξαν ρόλο… Στο τέλος η μπάλα έφτασε στα χέρια του Χριάπα και ευστόχησε σε ένα… τυφλό σουτ που έστειλε το ματς στην παράταση.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θέλω να κρατήσω κάτι αλλά μόνο την ομαδική δουλειά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκινήσαμε όλο τον κόσμο με την προσπάθειά μας όμως μας μένει η πικρία γιατί δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη δουλειά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version