Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός 2-1: Όλες οι φάσεις και τα γκολ του τελικού του Διηπειρωτικού U20

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός 2-1: Όλες οι φάσεις και τα γκολ του τελικού του Διηπειρωτικού U20
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός U19 έφτασε πολύ κοντά στο να σηκώσει έναν ιστορικό τίτλο, αλλά η Φλαμένγκο τον νίκησε μέσα στο Μαρακανά με 2-1 και κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο U20. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

“Άγγιξε” τον τίτλο στον τελικό του Διηπειρωτικού, πάλεψε γενναία, αλλά ο Ολυμπιακός U19 δεν τα κατάφερε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20, χάνοντας με ανατροπή (2-1) από την Φλαμένγκο.

Οι “ερυθρόλευκοι” και κάτοχοι του Youth Leaguer πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο θρυλικό “Μαρακανά” κόντρα στην κάτοχο Copa Libertadores U20, πήραν το προβάδισμα με γκολ του Λιατσικούρα στο 54′, αλλά είδαν τους Βραζιλιάνους να ισοφαρίζουν στο 73′ και τελικά να κάνουν την ανατροπή (2-1) στο 90’+2′ με τον Τερέσα, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι στο 88′.

Τα highlights του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Άλβες, Σάλες (86′ Ντα Μάτα), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61′ Κάρλος), Άλβες (61′ Βινίσιους), Λούκας, Γκιγιέρμε (65′ Τερέσα), Γκονσάλβες, Γουάλας, Ουγκουντάνα (86′ Αντριέλ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις