Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Tα δάκρυα των παικτών και η ομιλία του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά την ήττα στο τελικό του Διηπειρωτικού U20

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Tα δάκρυα των παικτών και η ομιλία του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά την ήττα στο τελικό του Διηπειρωτικού U20

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού U20 που έγινε στο Μαρακανά, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την συγκίνηση και τα δάκρυα τους μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν λιοντάρι απέναντι στην Φλαμένγκο στον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού U20, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν στο 90+2΄ παρότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. 

Η συγκεκριμένη ήττα ήταν αρκετά σκληρή για την εξαιρετική ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα οι Πειραιώτες να «λυγίσουν» και να ξεσπάσουν σε κλάματα. Άλλωστε μπορεί να μιλάμε για ηλικίες και διοργάνωση U20, ωστόσο το πάθος και η δίψα για νίκη δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο μεγάλη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο προπονητής αυτής της σπουδαίας ομάδας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, καθοδήγησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τελευταία φορά, σε μια τρομερή εικόνα, η οποία δείχνει πόσο μεγάλο δέσιμο υπήρξε εντός του συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις