Site icon NewsIT

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Η ομάδα Νέων των Πειραιωτών γράφει ιστορία στο Μαρακανά

24.08.2024 | 10:29
Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Η ομάδα Νέων των Πειραιωτών γράφει ιστορία στο Μαρακανά

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ του Σαββάτου (22:00, MEGA, Cosmote Sport 3). Η ομάδα Νέων των Πειραιωτών αντιμετωπίζει τους μικρούς της Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 που θα διεξαχθεί στο Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει και πάλι ιστορία. Μετά την κατάκτηση του Youth League, οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στην κατάκτηση και του Διηπειρωτικού Κ20, αντιμετωπίζοντας απόψε τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά. Πρόκειται για έναν φρέσκο θεσμό, αφού έχουν διεξαχθεί μόλις άλλοι δύο τελικοί τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχει αρκετές απουσίες σε σχέση με την ομάδα που σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης, αφού απουσιάζουν οι Άντζελο Σίνα, Κωνσταντίνος Κωστούλας και Θανάσης Κουτσογούλας.

Όσον αφορά τη Φλαμένγκο, είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο Copa Libertadores Νέων, με προπονητή τον παλαίμαχο διεθνή μπακ Φιλίπε Λουίς!

Διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης θα είναι ο Γέντερ Ερέρα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλμπέρτο Πόντε και Μιγκντάλια Ροντρίγκες, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κάρλος Όμπρε από το Εκουαδόρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version