Site icon NewsIT

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Η υπερπροσπάθεια και η ήττα των «ερυθρόλευκων» στο φινάλε του τελικού για το Διηπειρωτικό U20

25.08.2024 | 07:30
Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Η υπερπροσπάθεια και η ήττα των «ερυθρόλευκων» στο φινάλε του τελικού για το Διηπειρωτικό U20

UEFA-COMMEBOL U-20 INTERCONTINENTAL CUP 2024 / ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φλαμένγκο, από την οποία έχασε με 2-1 σκορ στον τελικό του Διηπειρωτικού Κύπελλο U20 στο Μαρακανά, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες «λύγισαν» από την υπερπροσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» τον τίτλο στον τελικό του Διηπειρωτικού, πάλεψε γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς η Φλαμένγκο ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και πήρε στα χέρια της το τρόπαιο.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» κάτοχοι του Youth Leaguer πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα που κέρδισε το Copa Libertadores U20, πήραν το προβάδισμα με γκολ του Λιατσικούρα στο 54′, αλλά είδαν τους Βραζιλιάνους να ισοφαρίζουν στο 73′ και τελικά να κάνουν την ανατροπή (2-1) στο 90’+2′ με τον Τερέσα.

Συνολικά η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν πολύ καλή, έδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η κατάκτηση του Youth League της περασμένης σεζόν και κέρδισε την συμπάθεια του φίλαθλου κοινού. Άλλωστε σε ένα τόσο ιστορικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι συνθέσεις

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Άλβες, Σάλες (86′ Ντα Μάτα), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61′ Κάρλος), Άλβες (61′ Βινίσιους), Λούκας, Γκιγιέρμε (65′ Τερέσα), Γκονσάλβες, Γουάλας, Ουγκουντάνα (86′ Αντριέλ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version