Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Μαρακανά για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Μαρακανά για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20
Eurokinissi

O Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Βραζιλία και το Μαρακανό, προκειμένου να δει από κοντά τον αγώνα Φλαμένγκο – Ολυμπιακός για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» να βρίσκεται δίπλα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Η U20 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Φλαμένγκο σε ένα ιστορικό παιχνίδι που γίνεται στο Μαρακανά της Βραζιλίας, με τον νικητή του αγώνα να κατακτά το τρόπαιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κάτω των 20. Από ένα τόσο σπουδαίο γεγονός δεν γινόταν να απουσιάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε το παρών στο γήπεδο, προκειμένου με την παρουσία του να δείξει την απόλυτη στήριξη του προς τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Άλλωστε ο ίδιος βρέθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος δίπλα στην ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στην πορεία προς την κατάκτηση του Youth League, με την παρουσία του να δίνει ένα έξτρα κίνητρο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Μαρακανά, για τον αγώνα βρίσκονται πέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο γιος του Μιλτιάδης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κώστας Καραπαππάς. Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε και τον γενικό γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις