Κυριακή, 25 Αυγ.
30oC Αθήνα

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Το γκολ του Φελίπε Τεράσα στο 90+2′ που έκρινε τον τελικό στο Διηπειρωτικού U20

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός: Το γκολ του Φελίπε Τεράσα στο 90+2′ που έκρινε τον τελικό στο Διηπειρωτικού U20
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-1 από την Φλαμένγκο στον τελικό στο Διηπειρωτικού U20, με τους Βραζιλιάνους να σκοράρουν στο 90+2΄και να κατακτούν το τρόπαιο, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν θηρίο στο Μαρακανά απέναντι στην Φλαμένγκο, ωστόσο παρότι προηγήθηκε, στάθηκε άτυχος, με τον Φελίπε Τεράσα να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας το τρόπαιο του Διηπειρωτικού U20 στην Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός είχε βγει ψηλά στο γήπεδο, προκειμένου να φτάσει σε γκολ νίκης, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς οι Βραζιλιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να σκοράρουν με τον Τεράσα για το 2-1. 

Σε μια φάση διαρκείας ο  Γουάλας Γιαν έκανε το γύρισμα, με τον Φελίπε Τεράσα να σκοράρει προ κενής εστίας για να δώσει τη νίκη στην Φλαμένγκο. Μάλιστα το συγκεκριμένο γκολ πανηγυρίστηκε έξαλα από τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν μια σπουδαία ανατροπή.

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα η Φλαμένγκο να πάρει το τρόπαιο, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα του σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις