Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Φώτης Ιωαννίδης: Ο επίσημος λογαριασμός του Nations League «υποκλίθηκε» στον επιθετικό της Εθνικής ποδοσφαίρου

Φώτης Ιωαννίδης: Ο επίσημος λογαριασμός του Nations League «υποκλίθηκε» στον επιθετικό της Εθνικής ποδοσφαίρου
Eurokinissi

Η γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στο Ιρλανδία – Ελλάδα (0-2) και και η παρουσία του επιθετικού της Εθνικής ποδοσφαίρου στα πρώτα ματς του Nations League, προκάλεσαν πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης “έλαμψε” και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία και ήταν αυτός που… άνοιξε το δρόμο για το “διπλό” της Ελλάδας και το 2/2 στο Nations League.

Η γκολάρα του Έλληνα επιθετικού -με υπέροχο σουτ, εκτός μεγάλης περιοχής- δεν πέρασε απαρατήρητη. Η εφημερίδα «A Bola» έκανε αναφορά στο τέρμα που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, στην ηλεκτρονική της έκδοση, σχολιάζοντας: «Για γκολ σαν και αυτά τον ήθελε η Σπόρτινγκ. Δείτε μία προσεκτική ματιά στο αριστούργημα του Ιωαννίδη».

Την ίδια στιγμή, ο επίσημος λογαριασμός του Nations League στα social media ασχολήθηκε με τη “ζωγραφιά” του Έλληνα διεθνή επιθετικού, γράφοντας: «Υποκλινόμαστε Φώτη Ιωαννίδη».

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός τους Εθνικής Ελλάδος αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε: «Καλημέρα! “Take a bow, Foti!” γράφει το Euro, και πώς να μην το κάνει μετά από αυτό το απίστευτο γκολ; Με τέτοιες στιγμές δείχνεις τι σημαίνει πάθος και αφοσίωση για την εθνική».

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό Nations League, μαζί με τους Γιοκέρες, Ίσακ και Ακτούρκογλου και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Σέσκο (έχει 4 τέρματα, μετά από το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στο Καζακστάν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις