Site icon NewsIT

Φώτης Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει πρόταση 18 εκατ. από την Σπόρτινγκ» γράφουν στην Πορτογαλία

12.06.2024 | 10:12
Φώτης Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει πρόταση 18 εκατ. από την Σπόρτινγκ» γράφουν στην Πορτογαλία

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Φώτης Ιωαννίδης απασχολεί και πάλι τα Μέσα στην Πορτογαλία. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να απέρριψε μεγάλη πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την Έλληνα επιθετικό, αλλά οι Ίβηρες αναμένεται να επιστρέψουν με νέο οικονομικό “χτύπημα”.

Πιο συγκεκριμένα, η “A bola” αναφέρεται και πάλι στον Φώτη Ιωαννίδη και τονίζει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κάνει μόνο μία πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό, την οποία το “τριφύλλι” έχει απορρίψει.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πάντως, επισημαίνεται ότι η Σπόρτινγκ είναι δεδομένο ότι θα καταθέσει νέα πρόταση -μεγαλύτερη- πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη. Όπως εκτιμάται από την “A Bola”, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ και τονίζεται ότι το “τριφύλλι” θα καταθέσει σύντομα νέα πρόταση για τον διεθνή επιθετικό.

Τέλος, να τονίσουμε ότι η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρεται και στην ρήτρα που η Σπόρτινγκ σκοπεύει να βάλει στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη. Όπως αναφέρεται, θα είναι τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 100 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version