Site icon NewsIT

Φώτης Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός παρομοίασε το εκπληκτικό γκολ του Έλληνα επιθετικού με ένα του Λιονέλ Μέσι

23.08.2024 | 17:23
Φώτης Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός παρομοίασε το εκπληκτικό γκολ του Έλληνα επιθετικού με ένα του Λιονέλ Μέσι

CONFERENCE LEAGUE / ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση με το συγκλονιστικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στη Λανς, χρησιμοποιώντας την ιστορική περιγραφή από μία γκολάρα του Λιονέλ Μέσι, πριν 17 χρόνια!

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε -πιθανότατα- το πιο θεαματικό γκολ της καριέρας του μέσα στην έδρα της Λανς και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να το “διαφημίσει”, βάζοντας στην “εξίσωση” τον Λιονέλ Μέσι, που έχει πετύχει ένα… τσουβάλι ανάλογα τέρματα στην καριέρα του..

Ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λανς, με ένα απίστευτο σλάλομ πέρασε πέντε παίκτες που προσπάθησαν να τον ανακόψουν και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πόσταρε ένα βίντεο με το γκολ του Ιωαννίδη, το οποίο είχε για “χαλί” τη θρυλική περιγραφή “Ankara Messi” που αφορούσε ένα συγκλονιστικό γκολ του Λιονέλ Μέσι!

 

Πριν από 19 χρόνια, ο 20χρονος τότε Λιονέλ Μέσι πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο σε αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε, έτρεξε το μισό γήπεδο, πέρασε τους… πάντες, και σκόραρε σε κενό τέρμα, κάνοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει.

«Ankara Fotis» από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τον Έλληνα επιθετικό, που “μάγεψε” τους πάντες με το τέρμα του στην έδρα της Λανς!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version