Site icon NewsIT

Φώτης Ιωαννίδης: Τελευταία πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό

27.08.2024 | 14:03
Φώτης Ιωαννίδης: Τελευταία πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα κάνει άλλη μια πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο όπως αναφέρουν από την Πορτογαλία τα «λιοντάρια» δεν έχουν πιθανότητες να πάρουν το ναι από το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σαφές ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πρόκειται να πουληθεί, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ωστόσο να μην το βάζει κάτω. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «A Bola» οι Πορτογάλοι θα κάνουν άλλη μια κρούση στον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο επιθετικό, χωρίς ωστόσο να ελπίζουν σε θετική απάντηση.

Άλλωστε ήδη ο Παναθηναϊκός έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις της Σπόρτιγνκ, οι οποίες μάλιστα ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ!

«Με ελάχιστες ελπίδες θα κατατεθεί η τελευταία προσφορά, αλλά ο Ρούμπεν Αμορίμ, όσο κι αν θέλει τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, έχει πλέον κι άλλα ονόματα στο τραπέζι. Η τελευταία προσφορά που λέγεται ότι θα φτάσει στην Αθήνα, φέρεται να περιλαμβάνει 20 εκατομμύρια με αυξημένα μπόνους που θα φτάσουν το συνολικό ποσό στα 25 εκατ. ευρώ.

Ξέρουν στα “λιοντάρια” πως ακόμα κι αυτή η κίνηση ίσως να μην είναι αρκετή κι έτσι ήδη σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις» αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version