Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

“Φρένο” και ανατροπή… από τον Αστέρα στον ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, στην Τούμπα… Ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη, με 2-1 αν και άνοιξε πρώτος το σκορ.

Δείτε το live.

Ο “Δικέφαλος” είχε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο… “Το χειρότερό μας ημίχρονο από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ”, είπε ο Ιγκόρ Τούντορ στη Nova, εστιάζοντας στο λόγο της ήττας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος του Αστέρα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν λίγες, όχι απειλητικές και μόνο στα πρώτα λεπτά…

Αντιθέτως, ο “Δικέφαλος” ήταν πιο δημιουργικός και ενοχλούσε συχνά την περιοχή, ειδικά με τον Ροντρίγκες, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς ήταν πολύ καλός. Από αυτόν άλλωστε άρχισε η φάση στο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο 23′ Καποβερντιανός έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά της περιοχής, την έφερε στο αριστερό πόδι, έβγαλε τη σέντρα κι ο Πέλκας που ερχόταν από πίσω έστειλε με το στήθος την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45’+1′ ο ΠΑΟΚ έφτασε ξανά στο γκολ όταν ο Ζάιρο πάσαρε στον αμαρκάριστο Μακ, αυτός έκανε το σουτ με το δεξί και ο Μπαντής απέκρουσε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας ισοφάρισε… Στο 49′ ο Μπερτόλιο άδειασε τον Τζιόλη και τον Βίτορ, μπήκε στην περιοχή και με το δεξί έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 66’… Τότε, ο Μπερτόλιο πάσαρε δεξιά στον Λούι, αυτός έβγαλε τη σέντρα κι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με πλασέ από τα δύο μέτρα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, έβγαινε μπροστά, προσπαθούσε πολύ με τον Μακ, αλλά ήταν άστοχος και δυσκολευόταν να φτάσει στο γκολ. Αντ’ αυτού ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ολική ανατροπή στο 82′ με άπιαστη κεφαλιά του Σανκαρέ από το ύψος της μικρής ύστερα από κόρνερ. Πρόλαβε και ξέφυγε από τον Ρικάρντο Κόστα και άφησε “άγαλμα” τον Γλύκο.

Μάλιστα, σε δύο σερί φάσεις στο 87′ και στο 88′ ο Μάσα έφτασε κοντά στο γκολ. Στην πρώτη καθυστέρησε στο κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πλασάρει και στη δεύτερη έσωσε ο Γλύκος.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55′ Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46′ Αλόκο), Παπαδόπουλος (80′ Μάσα), Γιάννου.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Γκολάσα, Τζιόλης, Λέοβατς (64′ Σάμπο), Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Ζάιρο (46′ Αθανασιάδης) Μακ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε