Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γλέντι

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γλέντι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή (1/9/2024), με τον γάμο της χρονιάς να πραγματοποιείται στο Costa Navarino, όπου έδωσαν το “παρών” εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε ο γάμος του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ να μείνει – στον βαθμό που ήταν εφικτό – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον φίλο του και μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου, Νίκο Γκίκα, να αποκαλύπτει μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες απ΄την τελετή στο Costa Navarino.

Στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ έδωσαν το “παρών” αρκετά γνωστά ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ και αρκετοί φίλοι του, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στα πρώτα του βήματα στον Φιλαθλητικό. 

Ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος είναι ένας εξ’ αυτών,  έκανε την αποκάλυψη μερικών αναμνηστικών φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες βρίσκονται οι Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον,  ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Μιχάλης Καμπερίδης και άλλοι παίκτες του NBA, όπως ο Κρις Μίντλετον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (01.09.2024), σε ένα γεγονός που εκτός από ελληνικό «χρώμα», είχε, επίσης, νιγηριανό, αλλά και από NBA.

Ο γάμος ήρθε ως επιστέγασμα των 10 χρόνων σχέσης και των τριών παιδιών τους, – του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας.

Ο γαμπρός και η νύφη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο Navarino Hills του Costa Navarino.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις