Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Γερμανία – Δανία: Τα «πάντσερ» απέναντι στην πιο ισορροπημένη ομάδα του Euro 2024

Γερμανία – Δανία: Τα «πάντσερ» απέναντι στην πιο ισορροπημένη ομάδα του Euro 2024
reuters

H Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία σε ένα αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί, που όμως δεν μπορεί σε τίποτα να δώσει πρόκριση, καθώς τα «πάντσερ» έχουν απέναντι τους την πιο ισορροπημένη ομάδα στο Euro 2024.

H οικοδέσποινα του Euro Γερμανία κοντράρεται με τη Δανία, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο «Signal Iduna Park» της Βεστφαλίας και έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Και αυτό διότι από την μια υπάρχει ένα εκ των φαβορί για το τρόπαιο (Γερμανία), μια ομάδα που έχει παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και δείχνει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο, ενώ από την άλλη πλευρά (Δανία) υπάρχει ένα σύνολο που μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας δυο γκολ ενεργητικό και δυο παθητικό.

Μπορεί η Δανία μέχρι στιγμής να μην μετράει νίκη στο τουρνουά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί στα νοκ – άουτ, απέναντι στα «πάντσερ».

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί θα θέλουν μπροστά στο κοινό τους να πάρουν τη πρόκριση για την οκτάδα με μια πειστική εμφάνιση, κάτι το οποίο ίσως γίνει ευκολότερο στην πράξη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 και θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/06/24), ενώ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡT1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις