Site icon NewsIT

Γερμανία – Ελλάδα: Η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

06.08.2024 | 14:22
Γερμανία – Ελλάδα: Η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Paris 2024 Olympics - Basketball - Men's Quarterfinal- Germany vs Greece - Bercy Arena, Paris, France - August 06, 2024. Giannis Antetokounmpo of Greece in action against Johannes Voigtmann of Germany and Daniel Theis of Germany REUTERS/Evelyn Hockstein

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έδωσε όλα στον προημιτελικό της εθνικής μπάσκετ με τη Γερμανία, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη γαλανόλευκη στην πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε και πάλι τις περισσότερες προσπάθειες, μένοντας στο παρκέ για 34 λεπτά. Ο σούπερ σταρ του NBA μέτρησε 22 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε ομηρικές μάχες κάτω από τα καλάθια με όλη τη γερμανική ομάδα που έκλεινε πάνω του.

Η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετή για να χαρίσει στην εθνική μπάσκετ την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε πολλές βοήθειες από τους συμπαίκτες του στο επιθετικό κομμάτι, γι’ αυτό και η γαλανόλευκη έμεινε χαμηλά στο σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version