Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Γερμανία – Ιαπωνία 1-2: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών και τα αποσβολωμένα βλέμματα των ηττημένων

Γερμανία – Ιαπωνία 1-2: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών και τα αποσβολωμένα βλέμματα των ηττημένων
Reuters

Κοντράστ συναισθημάτων μεταξύ των παικτών Γερμανίας και Ιαπωνίας, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης που βρήκε νικητές τους “σαμουράι” (2-1) με ανατροπή, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Μουντιάλ 2022.

Το δεύτερο “σοκ” του Μουντιάλ 2022 είχε ως «θύτη» την Ιαπωνία και ως «θύμα» μία μεγάλη και παραδοσιακή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, την Γερμανία.

Τα “πάντσερ” ηττήθηκαν με ανατροπή, δεχόμενα δυο γκολ από το 75′ και μετά. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έδειξαν να μην μπορούν να πιστέψουν το τι συνέβη, δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αποσβολωμένα βλέμματα και κατεβασμένα κεφάλια. Ματιές… στο πουθενά από τους παίκτες της Γερμανίας. Την ίδια στιγμή. Οι ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι αναπληρωματικοί της Ιαπωνίας έκαναν… ντου στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουν με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα, όλοι τους δημιούργησαν έναν κύκλο και αντάλλαξαν λίγα λόγια… χαράς για το “μεγάλο” αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ REUTERS/Annegret Hilse
ΦΩΤΟ REUTERS/Kai Pfaffenbach

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις