Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γερμανία: Παίκτης της Νυρεμβέργης φωτογραφήθηκε με φανέλα της Μπάγερν και ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν της ομάδας του

Γερμανία: Παίκτης της Νυρεμβέργης φωτογραφήθηκε με φανέλα της Μπάγερν και ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν της ομάδας του
eurokinissi

Ο Νίκλας Γουίλσον Ζόμερ, νεαρός παίκτης της Νυρεμβέργης θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία φοράει φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα οι χούλιγκαν της ομάδας του να τον ξυλοκοπούν άσχημα.

O Νίκλας Γουίλσον Ζόμερ αποτελεί ένα άσημο παίκτη της Νυρεμβέργης, με το όνομα του να γίνεται γνωστό το τελευταίο 24ωρο, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας του, λόγω μιας φανέλας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που είναι αρκετά δραστήριος στα social media, έκανε το… λάθος να φορέσει μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και να ανεβάσει την φωτογραφία στον λογαριασμό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας του να εξαγριωθούν και μάλιστα να σηκώνουν πανό το οποίο έγραφε: «Η περηφάνεια της ομάδας πάνω από τις χίπστερ τάσεις, Νίκλας Γουίλσον, βρωμάς σαν την Μπάγερν». Ωστόσο μια μερίδα χούλιγκαν της Νυρεμβέργης δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς θέλησε να χτυπήσει τον Ζόμερ, με τον νεαρό παίκτη να τραυματίζεται σοβαρά.

Όπως φαίνεται από video που έχουν κυκλοφορήσει ο Ζόμερ έχει μώλωπες και αμυχές σε όλο του το σώμα και έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Μάλιστα η διοίκηση της Νυρεμβέργης όπως είναι λογικό καταδικάζει το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις