Site icon NewsIT

“Για πάντα ΠΑΟΚτσής”! Όταν “έφυγε” ο Παναγιώτης Κατσούρης

09.02.2016 | 10:55
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

18 χρόνια συμπληρώνονται από το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998, όταν ο 21χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κατσούρης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο!

“Μαύρη” σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Παναγιώτης Κατσούρης, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο 21χρονος άσος των Θεσσαλονικέων είχε πάει να παίξει ποδόσφαιρο 5Χ5 παρέα με φίλους του σε γηπεδάκι στη Θέρμη και στην επιστροφή στο σπίτι του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του-λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου-και επήλθε το μοιραίο.

Ο Κατσούρης φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος στις 25 Ιανουαρίου του 1998, σε παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Αυτή ήταν η 29η εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ, με τις 24 εξ αυτών να αφορούν το πρωτάθλημα, 4 το Κύπελλο και μία ακόμα το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η προτομή του Κατσούρη βρίσκεται στη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας, ενώ η φανέλα με το Νο17, την οποία φορούσε, αποσύρθηκε από τότε και δεν την ξαναφόρεσε κανείς.

«Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του Π…

Posted by Θοδωρής Ζαγοράκης on Monday, 8 February 2016

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη-τελείται κάθε χρόνο με την επιμέλεια της συζύγου του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβής-θα γίνει σήμερα στις 15:00 στον τόπο του δυστυχήματος (Θέρμη, περιοχή Hyatt).

Εκεί, θα ακουστεί για μια ακόμα φορά το σύνθημα “Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version