Site icon NewsIT

Για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική! Η “διαστημική” Σερβία στον τελικό (VIDEO)

21.01.2016 | 06:51
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Σερβία ήταν αυτό που περίμεναν όλοι. Διαστημική. Είναι ότι οι ΗΠΑ στο μπάσκετ και το έδειξε κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου, όταν ισοπέδωσε τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Κροατία. Η Ελλάδα ηττήθηκε 7-13 στον ημιτελικό της διοργάνωσης και ως εκ τούτου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, το Σάββατο (17.15).

Το live του αγώνα

Για την τρίτη θέση θα παίξει κόντρα στον ηττημένο του αυριανού ημιτελικού, ανάμεσα στην Ουγγαρία και το Μαυροβούνιο και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τους “πλάβι” στον τελικό.

Η “γαλανόλευκη” ως το ημίχρονο ήταν “μέσα” στο ματς, αλλά δεν άντεξε στην πίεση των παγκόσμιων πρωταθλητών, που δεν χαρίστηκαν σε κανένα λάθος της ελληνικής άμυνας και πέταγαν “φλόγες” στην επίθεση.

Πριν απο το ημίχρονο οι Σέρβοι ξέφυγαν με νταμπλ σκορ κι ως συνήθως όταν συμβαίνει αυτό δεν χάνουν το ματς… Μόνο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο. Ξέφυγαν τότε από την Ουγγαρία, αλλά οι Μαγυάροι έκαναν την ανατροπή και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

 

Στο υπόλοιπο μισό του αγώνα οι οικοδεσπότες έκλεισαν κι άλλο την άμυνά τους και ήταν σχεδόν αλάνθαστοι παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς είχαν 9/12 στις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, έναντι 3/12 της Ελλάδας. 

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-2, 1-4, 3-3

Ελλάδα: Αφρουδάκης 1 ,Δελακάς 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2 

Σερβία: Μάντιτς 2, Τσουκ 1, Πιέτλοβιτς 3, Γιάσις 1, Φιλίποβιτς 3, Πρλαΐνοβιτς 2, Μίτροβιτς 1.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version