Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Γιάν Στρουφ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του αγώνα στο τουρνουά του Χάλε και το κανάλι που θα τον μεταδώσει

Γιάν Στρουφ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του αγώνα στο τουρνουά του Χάλε και το κανάλι που θα τον μεταδώσει
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε (20.06.2024) τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ για τους “16” του Terra Wortmann Open που διεξάγεται στο Χάλε.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάν Λέναρντ Στρουφ θα συναντηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το τουρνουά της Ρώμης, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή

και να πάρει προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις .

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 7 μεταξύ τους αναμετρήσεις (προβάδισμα με 4-3 για τον Τσιτσιπά) οι 6 έχουν ολοκληρωθεί στα 3 σετ, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη σε γρασίδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη), αφού δυσκολεύτηκε, επικράτησε τελικά στo τάι μπρέικ με 7-6 (7), 7-6 (2) του 23χρονου Γερμανού Χένρι Σκουίρε (Νο 181 στην παγκόσμια κατάταξη), μετά από 91 λεπτά, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά γρασιδιού του Χάλε.

Ο Στρουφ (Νο 41 στον κόσμο) έφτασε με ανατροπή στη νίκη με 6-7(2), 7-5, 7-6(10) επί του Λουτσιάνο Νταρντέρι, σε έναν αγώνα που ο Γερμανός χρειάστηκε 10 match points για να κάμψει την αντίσταση του Ιταλού.

Το Στρουφ – Τσιτσιπάς θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στο κεντρικό court, δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 18:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις