Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11.02.2025) το “Γ. Καλαφάτης” πριν την προπόνηση του “τριφυλλιού”.
Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού (Ιωαννίδη, Ζεκα, Μπακασετα, Σενκεφελντ) και έθεσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προ των ευθυνών τους, τονίζοντάς τους ότι στόχος του “τριφυλλιού” είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Η διοίκηση σας τα παρέχει όλα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι στο πλευρό σας καθημερινά, οπότε ήρθε η ώρα που πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Θέλουμε το πρωτάθλημα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων”.
Με το τέλος της συνάντησης. ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από το “Γ. Καλαφατης”, αφήνοντας την ομάδα να συνεχίσει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βίκινγκουρ.