Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

30.09.2024 | 19:21
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 7η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ονειρεύεται να συμμετάσχει ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Εθνική μπάσκετ και ακόμα θυμάται το ταξίδι της γαλανόλευκης στη Γαλλία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες συγκρίνονται με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Μπακς στο NBA το 2021.

“Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία” είπε ο Greek Freak στην media day των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ηγέτης της ομάδας ρωτήθηκε αν οι προσθήκες των Ντέλον Ράιτ, Γκάρι Τρεντ, Τόριαν Πρινς είναι ικανές να την οδηγήσουν ξανά στους τελικούς της Ανατολής τους Μπακς: “Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο”, ενώ πρόσθεσε πως “δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε και μία ιδιαίτερη ερώτηση “Ποιος θεός θα ήθελες να είσαι;”, τον Έλληνα σούπερ σταρ να απαντάει πως “θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version