Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Δεν το πίστευα ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο

26.07.2024 | 21:46
Γιάννης Αντετοκούνμπο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Δεν το πίστευα ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο

Paris 2024 Olympics - Opening Ceremony - Paris, France - July 26, 2024. Giannis Antetokounmpo of Greece and athletes are seen aboard a boat in the floating parade on the river Seine during the opening ceremony. REUTERS/Adnan Abidi

Μετά την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την εμπειρία του ως σημαιοφόρος.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να φτάσει στο σημείο να σηκώνει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτό το συναίσθημα που νιώθω, που είμαι σημαιοφόρος και εκπροσωπώ την Ελλάδα είναι τεράστιο. Από εκεί που ξεκίνησα και μέχρι εδώ που είμαι τώρα, δεν το πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά.

Με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και εκτιμώ πάρα πολύ που ήθελε και ο κόσμος, ήθελε και η Ολυμπιακή Επιτροπή να είμαι ένας από αυτούς που θα κουβαλάει τη σημαία», δήλωσε αρχικά στην ΕΡΤ ο ηγέτης της Εθνικής μπάσκετ.

Σχετικά με την εθνική ομάδα μπάσκετ ανέφερε: «Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τη χώρα μας όσο πιο καλά μπορούμε. Η οικογένειά μου, μου λέει να το ζήσω 100%. Δηλαδή να μην το θεωρώ δεδομένο και να απολαύσω τη στιγμή που είμαι ανάμεσα στους καλούς αθλητές στον κόσμο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version