Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που εντόπισε τη μητέρα του μέσα στον κόσμο, στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που εντόπισε τη μητέρα του μέσα στον κόσμο, στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαριστήθηκε κάθε στιγμή από την ιστορική Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Ο “Greek freak” έβγαλε ένα μεγάλο χαμόγελο, όταν κατάφερε να εντοπίζει τη μητέρα του, ανάμεσα στο πλήθος.

Με την Ελλάδα να διασχίζει πρώτη τον Σηκουάνα με υπερήφανους Σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ξεκίνησε η πορεία των πλοιαρίων πάνω στον Σηκουάνα στην χθεσινή (26.07.2024) Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε πόλο έλξης, φωτογραφήθηκε με πολλά από τα μέλη της Team Hellas και ενίσχυσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ελληνική αποστολή, βοηθώντας στο χαβαλέ που υπήρχε πάνω πλοιάριο που την μετέφερε.

Ο “Greek freak” απόλαυσε κάθε στιγμή από την Τελετή έναρξης, κοιτάζοντας όλα τα αξιοθέατα και χαιρετώντας τον κόσμο που παρακολουθούσε το εντυπωσιακό event. Μάλιστα, κατάφερε να εντοπίσει ανάμεσα στο πλήθος τη μητέρα του, κάτι που “έπιασε” και η τηλεοπτική μετάδοση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Εθνική μπάσκετ ρίχνονται απόψε (22:00, Newsit.gr, ΕΡΤ1) στη… μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρώτος αντίπαλος, ο Καναδάς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις