Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Χόλιντεϊ είναι ο παράγοντας για να παραμείνει ο Greek freak στους Μπακς» αναφέρει το ESPN

19.09.2023 | 09:42
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Χόλιντεϊ είναι ο παράγοντας για να παραμείνει ο Greek freak στους Μπακς» αναφέρει το ESPN

epaselect epa10340492 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece (C) in action against the New York Knicks defense in the first half of the NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the New York Knicks at Madison Square Garden in New York, New York, USA, 30 November 2022. EPA/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT

Το ESPN αναφέρεται στον 33χρονο πόιντ γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, που εμφανίζεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα “Ελάφια”.

Μπορεί η φημολογία για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς να έχει “φουντώσει”, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του “Greek freak”, αλλά ο δημοσιογράφος του ESPN, Μπόμπι Μαρκς δείχνει το… δρόμο της παραμονής του Έλληνα διεθνή στα “Ελάφια”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Aμερικανός ρεπόρτερ του ΝΒΑ τονίζει πως για να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα «ελάφια» ο Τζρου Χόλιντεϊ.

«Δεν νομίζω πως ο Γιάννης θα υπογράψει επέκταση. Δεν βγάζει νόημα οικονομικά. Ανησυχώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν με τον Χόλιντεϊ. Νομίζω ότι θα είναι ο x-factor. Η ανανέωση του Χόλιντεϊ θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Φλεβάρη. Μελλοντικά μπορεί να είναι free agent την επόμενη σεζόν. Αν τον χάσουν οι Μπακς, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version