Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το φωτογραφικό του άλμπουμ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

14.08.2024 | 17:58
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το φωτογραφικό του άλμπουμ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Με ανάρτησή του στα social media, ο Γιάνης Αντετοκούνμπο “παρουσίασε” κάποιες από τις στιγμές που θα του μείνουν αξέχαστες, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που έγιναν στο Παρίσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος -μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη- στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ενώ ηγήθηκε της προσπάθειας της Εθνικής μπάσκετ για διάκριση στο μπασκετικό τουρνουά της διοργάνωσης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Γερμανία, στα προημιτελικά.

Ο “Greek freak” πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες -και video– σε ανάρτησή του, δείχνοντας κάποιες από τις στιγμές που θα του μείνουν αξέχαστες από τους Αγώνες του Παρισίου.

Η βόλτα με την οικογένειά του στον Πύργο του Άιφελ, η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των διεθνών, φαίνεται μέσα από την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, με το συγκεκριμένο ποστάρισμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε και τη χώρα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σχολιάζοντας στη λεζάντα: “Εις το επανιδείν Γαλλία”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version