Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι και μια ζωή φίλοι»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι και μια ζωή φίλοι»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει γίνει σύμβολο για την αγάπη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η παρουσία του στον τελικό του Conference League “κέρδισε” όλη την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό, την κατάκτηση του τροπαίου.

Μιλώντας μαζί με τη μητέρα του στο Mega, λίγο μετά τον τελικό του Conference League, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης εξήγησε ότι έγινε ΠΑΟΚ, εξαιτίας του νονού του, που του έχει «βάλει ποντιακό λάδι», αλλά έστειλε μήνυμα αγάπης για όλες τις ομάδες, δηλώνοντας: «Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, μια ζωή φίλοι. Δεν είμαι ο Γιάννης μόνο του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Οι δηλώσεις του μικρού Γιαννάκη

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά μας βγήκε η ψυχή με το να μπει το γκολ. Είχε κάνει τόσες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός που περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε, θα λέγαμε ότι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Όταν μπήκε το γκολ, όλο το γήπεδο σείστηκε, είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι. Ήρθε ο Τζολάκης και με πήρε για μια βόλτα αναγνωριστική, να συνειδητοποιήσω λίγο τι έχει γίνει. Ο Ελ Κααμπί μού έδωσε τη φανέλα του.

Για τη μαθητεία του σε μουσικό σχολείο:

«Το να πάω σε μουσικό σχολείο, μου ήρθε επειδή ήταν η αδερφή μου και έμαθα ότι υπάρχει ένα μουσικό σχολείο στην περιοχή και διάλεξα να πάω εκεί για να μάθω κάποιο όργανο. Μου αρέσει το μπουζούκι».

Η μητέρα του, Ελένη, δήλωσε επίσης τα εξής:

«Εμείς προσπαθούμε, όχι μόνο στον Γιάννη αλλά και στα άλλα δύο παιδιά που έχουμε, να κάνουμε ό,τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί, με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Λίγο παραπάνω στον Γιάννη. Προσπαθούμε να έχει μία καθημερινότητα ίδια με τα άλλα παιδιά, να μη διαφέρει. Παλεύουμε, είναι ένας αγώνας, αλλά έχουμε τον Γιάννη που μας δίνει δύναμη και συνεχίζουμε με φτερά στα πόδια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις