Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: «Ζήσαμε με τον γιο μου όλο το μεγαλείο της νίκης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο»

Γιάννης Στάνκογλου: «Ζήσαμε με τον γιο μου όλο το μεγαλείο της νίκης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού και φέτος είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει από κοντά, μαζί με τον γιο του, την κατάκτηση της Euroleague από την ομάδα μπάσκετ του “τριφυλλιού” στο Βερολίνο.

Όντας καλεσμένος στο «Στούντιο 4» έτσι, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πώς βίωσε το ταξίδι στο Βερολίνο και τόνισε ότι νιώθει γουρλής για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague στην πρώτη δική του παρουσία στο Final 4 και μάλιστα με τον ίδιο να παρουσιάζει τη νέα φανέλα της ομάδας. στην αρχή της σεζόν.

«Πήγα με τον γιο μου, ο οποίος είναι 10 χρονών, το έζησε όλο σε όλο του το μεγαλείο και ενθουσιάστηκε. Είχαμε κανονίσει να έρθει και η κόρη μου, αλλά είχε εξετάσεις και έμεινε πίσω να διαβάσει. Ο γιος μου ενθουσιάστηκε, γνώρισε τον Αντετοκούνμπο, όλη την ομάδα και έκανε «χάι φάιβ» με τον Σκότι Πίπεν, χωρίς να ξέρει φυσικά ποιος είναι. Με κοίταξε και του είπα «Αχ και να ήξερες ποιος είναι αυτός…». Είχαμε πιο πίσω εισιτήρια, αλλά είδα κάτι θέσεις κάτω κάτω και δεν ήρθε κανένας και τις καπάρωσα και για την επόμενη ημέρα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την αναφορά του Γιάννη Στάνκογλου στην εμπειρία του από το Βερολίνο:

Ο Στάνκογλου είχε βρεθεί στην τελετή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης στην Ακρόπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις