Τρίτη, 30 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Γιάρεμτσουκ: Γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό

Γιάρεμτσουκ: Γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον Ουκρανό σέντερ να πραγματοποιεί τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιών.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ μίλησε στο Olympiacos TV κι αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τους Πειραιώτες.

Ο Ουκρανός επιθετικός τόνισε ότι ήρθε στους ερυθρόλευκους, καθώς υπάρχει σπουδαίο πρότζεκτ και προπονητικό τιμ.


Οι δηλώσεις του Γιάρεμτσουκ:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, που τον γνωρίζουν όλοι. Υπάρχει ένα σπουδαίο πρότζεκτ και ένα προπονητικό τιμ που έπαιξε το ρόλο του να έρθω, ο coach επίσης. Πιστεύω πως είναι η σωστή απόφαση στην καριέρα μου, έχω καλό προαίσθημα. Θα δουλέψω πολύ για την ομάδα, για να βάλω πολλά γκολ.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, κέρδισε πέρυσι το Conference League. Πάντα έρχονται εδώ μεγάλοι παίκτες, πάντα κάποιοι από τους καλύτερους είναι εδώ. Τις πρώτες μέρες σκέφτηκα την πρόταση. Μετά μίλησα με τον προπονητή και πήρα γρήγορα την απόφαση, γι’ αυτό είμαι εδώ.

Οι οπαδοί περιμένουν από εμένα γκολ και τίτλους, αυτό χρειάζονται από εμένα. Δεν θέλω να πω πολλά σήμερα και να υποσχεθώ, αλλά θέλω να τους κάνω ευτυχισμένους. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω το 100% για να τους δίνω χαρά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις