Site icon NewsIT

Γιασικεβίτσιους: «Εμείς είμαστε εκατομμυριούχοι, οι άνθρωποι που ψάχνουν για δουλειά έχουν πίεση»

22.12.2021 | 15:09
Γιασικεβίτσιους: «Εμείς είμαστε εκατομμυριούχοι, οι άνθρωποι που ψάχνουν για δουλειά έχουν πίεση»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους ξέρει να κάνει… απολαυστικές δηλώσεις και να βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, ειδικά όταν θέλει να κάνει “ντρίμπλα” σε μια ερώτηση που έχει δεχθεί.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε αν η ομάδα του νιώθει πίεση για να συνεχίσει το εξαιρετικό της σερί σε Euroleague και ACB και η απάντηση που έδωσε έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

«Πίεση; Οι περισσότεροι από μας είμαστε εκατομμυριούχοι. Τι να πουν και οι άνθρωποι που ψάχνουν δουλειά; Το να μετρά σερί οκτώ νικών είναι προνόμιο, είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση, ψάξε να πας σε άλλη ομάδα. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι, δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Μπαρτσελόνα», τόνισε.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Γιασικεβίτσιους μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και με ρεκόρ 14-2 φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης.

Στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν, η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νάϊτζελ Χέϊζ (διαγνώστηκε με κορονοϊό στην Αθήνα και παραμένει στην Ελλάδα) και τον Σέρχι Μαρτίνεθ, ενώ πιθανότατα θα λείψουν και οι Νικ Καλάθης και Κόρι Χίγκινς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version