Site icon NewsIT

Γίνεται “Τούρκος” ο Ομπράντοβιτς!

01.07.2013 | 22:11
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά το διάλειμμα ενός έτους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, με την Φενέρμπαχτσε να είναι ο πιθανότερος προορισμός!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα, ο κορυφαίος Ευρωπαίος κόουτς έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και θα είναι εκείνος που μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Ιταλού Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα αναλάβει την αναδόμηση του συνόλου και το γενικό κουμάντο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή θα είναι διάρκειας τριών ετών. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο να βάλει σε τάξη όλα όσα απαιτούνται έτσι ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή του που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση τίτλων, εντός ή εκτός συνόρων.

Ο εκπρόσωπος του “Ζοτς” ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την εν λόγω πληροφορία. Αρκέστηκε να δηλώσει στην μπασκετική ιστοσελίδα “Sportando” ότι “ο πρόεδρος της Φενέρ, κ.Σεμίχ Ορσόι κάνει μεγάλη προσπάθεια να βρει την καλύτερη λύση για για την τεχνική ηγεσία σε μια ομάδα με περισσότερα από 30 εκατ. οπαδούς. Ανυπομονούμε να πετύχει την καλύτερη δυνατή λύση”.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του eurohoops.net η πρόταση που έγινε στον Ομπράντοβιτς είναι ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για το χρονικό διάστημα συμβολαίου που του προτάθηκε. Ο Ζοτς είναι «ακατέβατος» από τα τρία εκατομμύρια ευρώ, αρχίζοντας τη διαπραγμάτευση από τα 3,1, με την απόσταση των δύο πλευρών, στην παρούσα φάση, να είναι αυτά τα τριακόσια χιλιάρικα.

Ο Ομπράντοβιτς έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα (έντεκα πρωταθλήματα, επτά κύπελλα) και Ευρωλίγκα (πέντε τίτλοι), ενώ έχει δουλέψει επίσης σε Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Τρεβίζο.

Στον πάγκο της Μπάνβιτ ο Ιτούδης

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version