Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιώργος Μητσιμπόνας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα 27 χρόνια από το θάνατο του

Γιώργος Μητσιμπόνας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα 27 χρόνια από το θάνατο του
eurokinissi

Η Πωλίνα Μητσιμπόνα, κόρη του Γιώργου Μητσιμπόνα, θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση για την συμπλήρωση 27 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της και σε τροχαίο δυστύχημα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας, ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την 13η Σεπτεμβρίου του 1997, με την δυσάρεστη είδηση να προκαλεί τη θλίψη στους φίλους του ποδοσφαίρου, για την απώλεια ενός τόσο αγαπητού παίκτη.

Με αφορμή την επέτειο των 27 χρόνων από τον θάνατό του Γιώργου Μητσιμπόνα, η κόρη του Πωλίνα, θέλησε να γράψει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Στο κείμενο της, η κόρη του ποδοσφαιριστή μοιράζεται τα όσα έζησε την εφιαλτική εκείνη ημέρα, με την ίδια να στέλνει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο αναφορικά με την αξία της ανθρώπινης ζωής.

«Θα σου πω μια ιστορία για μένα που δεν ξέρω αν έχεις το στομάχι να την αντέξεις.. Μικρούλα λοιπόν τέτοια μέρα πριν 27 χρόνια έπαιζα με την αδερφή μου όταν μας φώναξε η μαμά να πάμε στο νοσοκομείο γιατί «χτύπησε ο μπαμπάς».. φτάνοντας όμως εκεί τα πράγματα άλλαξαν… κλάματα, φωνές και εγώ να μην καταλαβαίνω γιατί;

Γιατί σέρνουν την μαμά; Γιατί κλαίει; Στο πόδι δεν χτύπησε ο μπαμπάς; Γιατί φωνάζει γυρνάει πίσω;
Από κει και πέρα κενό.

Πάρτε τα παιδιά απ’ το σπίτι έλεγαν. Όχι δεν φεύγω απ’ τη μαμά.. γιατί τόσος κόσμος μαζεμένος στο σπίτι μας; Γιατί έφυγαν τα έπιπλα από το σαλόνι; Που πήγε ο μπαμπάς;

Και μετά.. τον είδα.. όσα χρόνια και να περάσουν αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.. όχι εκεί μέσα ο μπαμπάς μου.. τι κάνει εκεί; Κοιμάται; Θα ξυπνήσει ; Δε γίνεται να μην ξυπνήσει… είναι ο μπαμπάς μου! Ο δυνατός .. ο ήρωας μου..

Μου χαμογέλασε.. το είδα πως μου χαμογέλασε… Από τότε λοιπόν η μικρή Πόλα.. έτσι με έλεγε ο μπαμπάς μου.. δεν έπαιζε πλέον στη γειτονιά τα απογεύματα αλλά πήγαινε στο κοιμητήριο.. κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ.. εκεί τις γιορτές, εκεί πάντα.. 2-3 φορές μας έκλεισαν και μέσα γιατί δεν καταλαβαίναμε πως περνούσε η ώρα.. ναι.. μικρό παιδάκι ήμουν εκεί που φοβάσαι να πας μεγάλος.. νύχτα. Με καντηλάκια αναμμένα και τζαμάκια να τρίζουν. Από τότε λοιπόν είδα πολλά όπως καταλαβαίνεις.. είδα που καταλήγουμε.. σε ένα κουτί. Ό,τι ύψος και να έχεις καταλήγεις σε ένα κουτί! Απίστευτο; Ναι..

Συγγνώμη αν σου χάλασα τη διάθεση αλλά ήθελα να σου πω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις χάσει ποτέ κανέναν σε ζηλεύω.. είναι το μόνο πράγμα που ζηλεύω στη ζωή μου… δεν πέρασα όμορφα παιδικά χρόνια αλλά τουλάχιστον κατάλαβα πως πρέπει να εκτιμάω το κάθε τι.. πως τα χρήματα δεν γυρίζουν πίσω έναν άνθρωπο και πως πρέπει να λέμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή στους ανθρώπους μας.. πως τους αγαπάμε.. πριν γίνουν φωτογραφίες ..ή γίνουμε εμείς» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1962 και αποτέλεσε ένα από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας. Στην καριέρα του φόρεσε τις φανέλες των ΑΕΛ (1981-89, 1994-96), ΠΑΟΚ (1989-1992) και Ολυμπιακό (1994-96).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις