Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους σχολίασαν το «θερμό» τους επεισόδιο: Δε θα αφήσω κανέναν να μου πει τι πρέπει να κάνω με την ομάδα μου

Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους σχολίασαν το «θερμό» τους επεισόδιο: Δε θα αφήσω κανέναν να μου πει τι πρέπει να κάνω με την ομάδα μου
Eurokinissi

Γιώργος Μπαρτζώκας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττας του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπχτσε (82-71) και αναφέρθηκαν και στο έντονο “επεισόδιο” που είχαν.

Γιώργος Μπαρτζώκας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήρθαν… πρόσωπο με πρόσωπο και μίλησαν σε πολύ έντονο ύφος, αμέσως μετά τη λήξη του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, για την πρεμιέρα της Euroleague, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να κατευνάζουν τα πνεύματα.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε, για τ νίκη της και ανέλυσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπατζώκας μίλησε και για την συγκεκριμένη ένταση.

“Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσα το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές”.

“Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο. Έκανε κάποια σχόλια, μου έλεγε πως να κοουτσάρω. Είναι η δεύτερη φορά που μου λέει πώς να προπονώ. Η πρώτη φορά που συνέβη ήταν όταν ήταν στη Χίμκι. Είχαμε μία μονομαχία, δε θα αφήσω κανέναν προπονητή να μου πει τι πρέπει να κάνω με την ομάδα μου. Πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο” σχολίασε σχετικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στη δική του συνέντευξη Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις