Site icon NewsIT

Γιώργος Παπαγιάννης: Στόχος το Final Four και η κατάκτηση της Euroleague με τη Μονακό

02.09.2024 | 11:25
Γιώργος Παπαγιάννης: Στόχος το Final Four και η κατάκτηση της Euroleague με τη Μονακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 4η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ /ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει υψηλούς στόχους με τη Μονακό τη φετινή σεζόν στην Euroleague.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως για τη φετινή χρονιά στόχος θα είναι η επιστροφή της Μονακό στο Final Four και η κατάκτηση της Euroleague.

Ο ‘Έλληνας σέντερ εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις από την προετοιμασία της ομάδας του Ομπράντοβιτς, η οποία διεξάγεται στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την προσέγγιση των Μονεγάσκων: “Είμαι ενθουσιασμένος, χάρηκα πολύ που γνώρισα και τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά. Ο οργανισμός ολόκληρος, και ο κόουτς και η διοίκηση, ήθελαν πολύ να είμαι εδώ, μου μίλησαν και για τους στόχους και έτσι αποφάσισα να έρθω”.

Για τη συνύπαρξη με τον Νικ Καλάθη και την υποδοχή από τους συμπαίκτες του: “Μιλήσαμε και με τον Νικ φυσικά. Έχω συνυπάρξει μαζί του για πολλά χρόνια και χαίρομαι που θα παίζω και πάλι δίπλα του.”

Όλα τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μαζί τους. Φυσικά περιμένουμε και τον Μάικ να επιστρέψει (σ.σ. από τον τραυματισμό στη μέση και την επέμβαση που υποβλήθηκε) και ανυπομονούμε για την έναρξη της χρονιάς”.

Για την πορεία της Μονακό τα τελευταία χρόνια: “Παρακολοθούσα τη Μονακό και τις υψηλές θέσεις που είχε κατακτήσει στην κατάταξη της EuroLeague, ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν. Πέρυσι έφτασαν μία νίκη μακριά από το Final Four και πριν δύο χρόνια βρέθηκαν στο Final Four του Κάουνας.”

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: “Φέτος θέλουμε να πάμε και πάλι στο Final Four και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτός άλλωστε είναι και προσωπικός μου στόχος, αλλά είμαι βέβαιος πως είναι και της ομάδας”

Για το project της Μονακό: “Η ομάδα έκανε καλή δουλειά για να “ενώσει όλα τα σωστά κομμάτια” ώστε να είναι στην κορυφή όχι μόνο φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version