Site icon NewsIT

Γιώργος Πρίντεζης: Η παρακάμερα από τη συγκινητική βραδιά στο ΣΕΦ, για τον θρύλο του Ολυμπιακού

07.09.2024 | 17:34
Γιώργος Πρίντεζης: Η παρακάμερα από τη συγκινητική βραδιά στο ΣΕΦ, για τον θρύλο του Ολυμπιακού

"A MOMENT TO REMEMBER" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

“A Moment to Remember”! Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την τιμητική βραδιά για τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ, μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η χθεσινή βραδιά (06.09.2024) ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ και θα μείνει αξέχαστη στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είδε τη φανέλα του να ανεβαίνει στον ουρανό της έδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός και περίπου 12.000 φίλους της ομάδας να τον αποθεώνουν και να τον κάνουν να δακρύσει.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το “15”, λίγο αφού την είδε να τοποθετείται δίπλα από αυτή του Βασίλη Σπανούλη, όπου θα μείνει για πάντα.

Ο συγκινημένος Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες-φίλους και τους συνεργάτες του, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, που κατέκλυσε το ΣΕΦ και γενικώς τον αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλές ήταν οι “δυνατές” στιγμές του χθεσινού event στο ΣΕΦ, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να τις καταγράφει μέσω της παρακάμερας της εκδήλωσης.

Α Moment to Remember: Η παρακάμερα

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης στο τελευταίο του παιχνίδι στο παρκέ του ΣΕΦ, έμελλε να κρίνει τη νίκη στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (84-83).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version