Τετάρτη, 9 Οκτ.
25oC Αθήνα

Γιούργεν Κλοπ, η επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull

Γιούργεν Κλοπ, η επιστροφή: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν άργησε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός προπονητής θα γίνει από την 1η Ιανουαρίου του 2025 ο νέος επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων που ανήκουν στη Red Bull.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από τον πάγκο της Λίβερπουλ, έπειτα από εννέα επιτυχημένα χρόνια, με τον Γερμανό προπονητή να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη ποδοσφαιρική δράση, αφού συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων της Red Bull.

Ο Κλοπ θα σηκώσει μανίκια με την έναρξη του νέου χρόνου, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο σε Λειψία, Ζάλτσμπουργκ και New York, με τις αρμοδιότητές του να αφορούν θέμα προπονητικής, αγωνιστικής φιλοσοφίας και μεταγραφών.

“Θέλω να αναπτύξω, να βελτιώσω και να υποστηρίξω το εκπληκτικό ποδόσφαιρικό ταλέντο που έχουμε”, τόνισε ο Κλοπ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επίτευξη της συμφωνίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα, ο Γιούργκεν Κλοπ έβαλε οψιόν αποχώρησης στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να διακόψει τη συνεργασία του με τον όμιλο της Red Bull αν του δοθεί η ευκαιρία να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας.

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, καθώς μέχρι τότε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομοσπονδία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις