Αθλητικά

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο Τορίνο τελικά το φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων

Βρέθηκε λύση τελικά για το φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να αναμετρούνται την Κυριακή (7/8) στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει κανονικά την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού οι δυο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν το φιλικό παιχνίδι που είχαν προγραμματίσει στο Τορίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Τελ Αβίβ. αλλά η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή και ο κίνδυνος στρατιωτικής κλιμάκωσης ανάγκασαν την Γιουβέντους να αρνηθεί να ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Τελικά κατόπιν συνεννόησης των δυο ομάδων, ο κύβος ερρίφθη και οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή (7/8,18:00) στο Τορίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ