Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

Γιουβέντους – Κόμο 3-0: Άνετη πρεμιέρα στη Serie A για τη «βέκια σινιόρα»

Γιουβέντους – Κόμο 3-0: Άνετη πρεμιέρα στη Serie A για τη «βέκια σινιόρα»
reuters

Πρεμιέρα με το… δεξί για την Γιουβέντους. Η “βέκια σινιόρα” δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα στο Τορίνο από την νεοφώτιστη Κόμο και επικράτησε 3-0, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη Serie A.

Ο πρώτος αγώνας της Κόμο στη Serie A μετά από 21 χρόνια έγινε στην έδρα της Γιουβέντους και είχε μεγάλο δείκτη δυσκολίας, με την “βέκια σινιόρα” να επικρατεί άνετα με 3-0, στο ματς που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπανγκουλά άνοιξε το σκορ στο 23′ για την ομάδα του Tιάγκο Μότα, για να έρθει ο Σαβόνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′) και να κάνει το 2-0. Στο 47′ ο Βλάχοβιτς κατάφερε να σκοράρει, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 90+1′ ο Καμπιάσο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο ματς που προηγήθηκε, η Αταλάντα επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 της Λέτσε, χάρη σε δύο γκολ από τον Μάρκο Μπρεσανίνι στο 35ο λεπτό και στο 66ο, αλλά και δύο του Ματέο Ρετέγκι.

Ο Αργεντινός είχε διπλασιάσει τα τέρματα της κατόχου του τίτλου του Europa League στο 45′ λεπτό, ενώ στο 57΄ έκανε το 3-0 από το σημείο του πέναλτι… πριν… ξαναχτυπήσει ο Μπρεσανίνι.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις