Αθλητικά

Γήπεδο ΑΕΚ: Η εξαιρετική δωρεά για την “Αγιά – Σοφιά” (φωτο)

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο λογαριασμό της στο Facebook, εμφανίζουν την υπέροχη δωρεά που δέχθηκε για το εκκλησάκι που θα δημιουργηθεί μέσα στην «Αγιά – Σοφιά».

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα… φιλοξενεί μέσα και ένα εκκλησάκι, θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», Λουκά Μπάρλου!

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, υπήρξε μια εξαιρετική δωρεά για το συγκεκριμένο εκκλησάκι. Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε στους «κιτρινόμαυρους» ένα ξυλόγλυπτο τέμπλο – δημόθυρο από εκκλησία της Τραπεζούντας του 18ου αιώνα, μαζί με τους ξύλινους στύλους που το στήριζαν αλλά και ένα μπρούτζινο καντήλι της εποχής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ