Site icon NewsIT

Γήπεδο ΑΕΚ: Ο εκπαιδευτής του αετού της «Αγία-Σοφίας» μιλάει για τον «Οδυσσέα»

21.11.2021 | 15:43
Γήπεδο ΑΕΚ: Ο εκπαιδευτής του αετού της «Αγία-Σοφίας» μιλάει για τον «Οδυσσέα»

Ο Έλληνας γερακάρης, Σταύρος Αθανασίου, είναι ο άνθρωπος πίσω από το πρότζεκτ με την πτήση που θα κάνει ο αετός με το όνομα “Οδυσσέας” στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”.

Με αφορμή την κατασκευή του νέου της γηπέδου, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μιμηθεί τις Μπενφίκα, Λάτσιο και Άιντραχτ και να “βάλει” στο γήπεδο της έναν εντυπωσιακό θαλασσαετό, τον “Οδυσσέα”.

Ο Σταύρος Αθανασίου εξηγεί τα πάντα γύρω από την ατραξιόν του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η διοίκηση της Ένωσης και ο κόσμος της ομάδας θα δουν ένα εμβληματικό ζώο, όπως του πρέπει, με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Το συμβολικό όνομα “Οδυσσέας” και ο σχολιασμός των αντιδράσεων που υπήρξαν στη Βουλή. “Ο ντόρος που έγινε, έχει όλα τα συστατικά για κάποια… ψίχουλα δημοσιότητας ανθρώπων που την αποζητούν. Έχει Μελισσανίδη, έχει αετούς, έχει γήπεδο, έχει ΑΕΚ, έχει κόσμο, δεν έχει… δράκους.

Είναι ένα εκτρεφόμενο ζώο, γεννήθηκε νόμιμα, αποκτήθηκε νόμιμα και νόμιμα θα βρίσκεται μέσα στο γήπεδο τη ΑΕΚ. Θα είναι το σύμβολο και το έμβλημα του συλλόγου και πίσω του θα τρέχει ένα ολόκληρο περιβαλλοντολογικό πρόγραμμα” ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version