Site icon NewsIT

Γίρι Λεχέτσκα – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά στην Αμβέρσα για τον Έλληνα πρωταθλητή

18.10.2024 | 22:08
Γίρι Λεχέτσκα – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά στην Αμβέρσα για τον Έλληνα πρωταθλητή

Tennis - Shanghai Masters - Qizhong Forest Sports City Arena, Shanghai, China - October 9, 2024 Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his round of 16 match against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Tingshu Wang

Ο Γίρι Λεχέτσκα έκανε “μεγάλο” ματς κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, άντεξε στις… δύσκολες στιγμές, νίκησε με 2-0 σετ και απέκλεισε τον Έλληνα πρωταθλητή στα προημιτελικά του τουρνουά στην Αμβέρσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Γίρι Λεχέτσκα και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας. Ο Έλληνας τενίστας έχασε τον προημιτελικό του στο “250άρι” τουρνουά από τον Τσέχο (νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης) με 6-4, 6-4.

Έτσι, έχασε μια ευκαιρία για να διεκδικήσει έναν τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία, πλην του Λεχέτσκα πλέον, ο παίκτης με την καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη είναι ο Αμερικανός Μάρκος Χιρόν (νούμερο 47).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν σε καλή βραδιά και το κυριότερο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή συγκυρία που είχε δημιουργηθεί, καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί στο τουρνουά οι Άλεξ ντε Μινόρ και Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version