Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Γκέκας: Υπομονή, επιμονή και… γκολ για την πρόκριση

Γκέκας: Υπομονή, επιμονή και… γκολ για την πρόκριση

Βέβαιος πως η Εθνική θα τα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα πανηγυρίσει την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους 16 του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Φάνης Γκέκας.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για το ματς με τους Ιβοριανούς μέσω του blog που διατηρεί στη Vodafone και… αποκάλυψε τον τρόπο που θα φτάσει η Ελλάδα στη νίκη – πρόκριση!

«Είμαστε μια ημέρα πριν το ματς-τελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού. Το προηγούμενο παιχνίδι με την Ιαπωνία έφερε ένα αποτέλεσμα που μας επέτρεψε να κρατήσουμε ανοικτές τις ελπίδες για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας όπου όλοι μας δώσαμε το 101% για να τα καταφέρουμε και ευτυχώς ήμασταν και πιο τυχεροί σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στην Κολομβία όπου όλα μας είχαν έρθει ανάποδα.

Τώρα μένει το τρίτο ματς. Έχουμε δουλέψει αρκετά, ξέρουμε για τι ακριβώς παίζουμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και έχοντας υπομονή και επιμονή θα σκοράρουμε και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε», έγραψε ο Φάνης Γκέκας.

Τα πλάνα του Σάντος

Η προετοιμασία της Εθνικής για το αποψινό παιχνίδι τελείωσε χωρίς προβλήματα και με τον Φερνάντο Σάντος, όπως συνηθίζει, να μην δοκιμάζει την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Ο Καρνέζης αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική 4αδα δεν αλλάζει με τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας να ξεκινούν. Τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη θα πάρει ο Καραγκούνης δίπλα στους Μανιάτη και Κονέ, ενώ έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η πιθανή παρουσία του Χριστοδουλόπουλου στο αρχικό σχήμα με τον Σαμαρά να… μετακομίζει στην κορυφή της επίθεσης και τον Σαλπιγγίδη να συμπληρώνει την ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάντος: Γκολ κι ας το βάλει και ο Καρνέζης!

Εθνική ομάδα: Σκέψεις για φανέλα βασικού στον Χριστοδουλόπουλο

Μουντιάλ 2014: Ο Νεϊμάρ οδηγεί την Βραζιλία – Τρελαίνει κόσμο το Μεξικό

Μουντιάλ 2014: Adios με γκολάρα και δάκρυα από Βίγια (VIDEOS)

Μουντιάλ 2014: Πρώτη και καλύτερη η Ολλανδία (VIDEOS

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε