Site icon NewsIT

«Γκέλα» για Ρεάλ πριν την Ατλέτικο, «έπιασε» την Μπαρτσελόνα με Βινίσιους (video)

01.03.2021 | 23:54
«Γκέλα» για Ρεάλ πριν την Ατλέτικο, «έπιασε» την Μπαρτσελόνα με Βινίσιους (video)

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Real Sociedad - Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid, Spain - March 1, 2021 Real Madrid's Vinicius Junior celebrates scoring their first goal REUTERS/Sergio Perez

Στην 100ή του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βινίσιους πέρασε σαν αλλαγή, «έσωσε» το βαθμό για την Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ και… περιόρισε τη «ζημιά», ενόψει και του ντέρμπι στο «σπίτι» της Ατλέτικο. Στη δεύτερη θέση οι “μερένγκες”, μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Απώλεια βαθμών για την Ρεάλ Μαδρίτης, έξι ημέρες πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano». Η ομάδα του Ζιντάν έμεινε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και πλέον χρειάζεται μόνο τη νίκη στην έδρα των «ροχιμπλάνκος» την προσεχή Κυριακή, για να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου (η ομάδα του Σιμεόνε «χρωστάει» κι ένα ματς).

Με το βαθμό αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τους 53 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα, με τους δυο «αιώνιους» του ισπανικού ποδοσφαίρου να βρίσκονται στο –5 από την Ατλέτικο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά στο 55′ και ο Κρίστιαν Πόρτου με εκπληκτική κεφαλιά άφησε άγαλμα τον Τιμπό Κουρτουά, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Το γήπεδο… κατηφόρισε στη συνέχεια, με την Ρεάλ να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως με τον Κασεμίρο. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 89′ από την αλλαγή του Ζιντάν, τον Βινίσιους, που σκόραρε στην 100ή του εμφάνιση με την ομάδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version