Κυριακή, 18 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γκολ ο Βαγγέλης Παυλίδης στη νίκη της Μπενφίκα, σκόραρε ο Ηλίας Ηλιάδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για την Ατλέτικο Οτάβα

Γκολ ο Βαγγέλης Παυλίδης στη νίκη της Μπενφίκα, σκόραρε ο Ηλίας Ηλιάδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για την Ατλέτικο Οτάβα
Reuters

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πρωταγωνίστησε στην πρώτη νίκη της Μπενφίκα στο φετινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Γκολ και από τον Ηλία Ηλιάδη για την Ατλέτικο Οτάβα, στην έδρα της Πασίφικ.

Την πρώτη νίκη της στην εφετινή Primeira Liga πανηγύρισε η Μπενφίκα. Οι “αετοί” επιβλήθηκαν εντός έδρας της Κάσα Πία με 3-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και άφησαν πίσω τους την ήττα-σοκ της πρεμιέρας από τη Φαμαλικάο, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να της… ανοίγει το δρόμο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν αυτός που έκανε το 1-0 στο 70΄ με κεφαλιά. Ο Τιάγκο Γκουβέια διπλασίασε τα τέρματα της Μπενφίκα στο 79΄, ενώ ο Φρέντρικ Άουρσνες διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 89΄.

Ένας εντυπωσιακό γκολ, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε ο Ηλίας Ηλιάδης που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλέτικο Οττάβα απο την Μόντρεαλ.

Ο 23χρονος χαφ -που ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από την Κ19 του Παναθηναϊκού και πλέον αγωνίζεται στον Καναδά- ανέλαβε να εκτελέσει ένα κερδισμένο κόρνερ για την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πασίφικ και σκόραρε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadian Premier League (@cplsoccer)

Ο Ηλιάδης έκανε έτσι το 0-2 για την Ατλέτικο Οτάβα, με το ματς να λήγει 0-3 υπέρ της ομάδας του, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της Canadian Premier League, με 32 βαθμούς σε 19 αγώνες.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις